Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..Ο ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΣ ΤΖΑΚ!

Προς καθε γυναικα και αγορακι που νοιωθει γυναικα [κανενα προβλημα επι τουτου],εχω υπεροχα νεα!
Βρηκα την λυση στο τεραστιο προβλημα που μας βασανιζει απο οταν καταλαβαμε τι εχουμε μεσα στο ροζ βρακακι μας..Δηλαδη στην πολυ απλη και γεματη τρομο ερωτηση:Που ειναι ο μαλακας ο πριγκηπας που με παραμυθιαζανε μικρη και ακομα παραμυθιαζομαστε μην γελιομαστε.
Τελικα ειναι πολυ πιο κοντα μας απο οτι φανταζομαστε..ρεκλα στο χαλακι της κουζινας ισως,κουλουριασμενος στο κρεβατι μας ισως,τρεχωντας απο πισω μας παντα;Ακριβως ,καλα καταλαβατε..για τον υπεροχο σκυλο ομιλω!Οι σκυλοι ειναι απειρως καλυτεροι απο τους αντρες και για του λογου του αληθες ειδου τα αποτελεσματα της ερευνας μου..
Οι σκυλοι μπορει να χαλβαδιαζουν αλλα θυληκα,αλλα τρεχουνε διπλα σου οταν τους φωναξεις και αδιαφορουνε παντελως αν το νουμερο του σουτιεν σου δεν ξεπερναει το 0!Οι σκυλοι ξερουναι να ακουνε και σε κοιτανε με εκεινα τα απειρος γλυκα ματια τους,εστω κι αν δεν καταλαβαινουνε απολυτος τιποτα απο την ελληνικη γλωσσα ..ισως να γνωριζουνε το πασιγνωστο μαλακας!
Ενας σκυλος δεν θα μπει ποτε στην διαδικασια να αναρωτηθει αν ειναι αρκετα κιλα καλος για σενα.Ειναι αυτο που ειναι ακομα και ας ειναι κακασχημο οπως το τσιουαουα!
Ο σκυλος δεν θα εχει ανασφαλεια αν βγαζεις πιο πολα ευροπουλα απο αυτον,ισα-ισα θα χαιρετε που η κυρα του εχει αναλαβει ολες τις ευθυνες!
Οι σκυλοι θα σου δειξουνε ξεκαθαρα οτι θελουνε να βγουνε εξω βολτα,σε τετοιο σημειο που η εξωπορτα να θελει αντικατασταση και οχι διμιουργωντας σεναριο επιστημονικης φαντασιας.Οπως π.χ πως γινετε ο γκομενος σου να εχει 35 θειους και θειες,μην αναφερω την κακομοιρα γιαγια που εχει παει στον αλλο κοσμο αλλες τοσες φορες,ενω οι γονεις του δεν εχουνε καθολου αδερφια?Να μην μιλησω,για τον συμπτωματικα εντελως εμφανιζομενο φιλο απο τον στρατο,που κανανε σχοινακια μαζι,μια φορα και εναν καιρο σε εντελως διαφορετικες περιοχες της Ελλαδος καθε φορα ..μυστηριο!
Οι σκυλοι θα σου δειξουνε επισης,οτι ζηλευουνε ξεκαθαρα,δειχνωντας την οδοντοστοιχια τους σε ολο της το μεγαλειο και οχι ψαχνωντας κινητα,τσαντες η' ρωτωντας:Ποιος ειναι αυτος που μιλαγες τωρα,οχι οτι με νοιαζει,αλλα να μωρε ,δεν μου αρεσει η φατσα του?
Ο σκυλος δεν θα διεκδικει συνεχως το τηλεκοντρολ,λες και ειναι προεκταση μην πω ..ξερετε εσεις,αλλα θα το αγκιξει μονο αν το πεταξεις και αυτο για να στο φερει τρεχωντας πισω στα χερακια σου,εστω κι αν το προγραμμα εχει αθλητικη κυριακη..
Οι σκυλοι οταν ορμουνε και γλυφουνε μια αλλη σκυλιτσα,δεν ισχυριζονται μετα οτι ειναι η πρωτη τους αγαπη απο το νηπειαγωγειο,που ξαναβλεποντας την,η χαρα τους ειναι τοση που παιζουνε την μακρια γαιδουρα δημοσιως!
Δεν χρειαζετε να σκεφτεσε επι ωρες και ωρες,φτανοντας μεχρι και σε ψυχαναλητη,ακουμποντας τα ζεστα λεφτουδακια σου,προκειμενου να ξεκαθαρισεις που παει η σχεση με τον σκυλο σου!
Οι ομορφοι σκυλοι δεν γνωριζουνε την ομορφια τους και συνεπως ειναι παντα ετοιμοι στα ραντεβου τους,χωρις να κοιταζονται σε καθε πιθανο καθρεφτη που θα συναντησουνε με τις ωρες..
Οι σκυλοι θα σκεφτουναι μονο με το στομαχι τους και οχι με το ανεγκεφαλο αλλο κεφαλι τους,που αψυχα καθε νομο βαρυτητας,ετσι θελω να πιστευω.Αν ομως σκεφτετε και αυτος με το ιδιο κεφαλι, του πετας μια περιοιπημενη στειρωση να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!
Ο σκυλος δεν θα κατακρινει ποτε τον τροπο που οδηγας,απλα θα παρακολουθει αμεριμνος την διαδρομη,μην σου πω οτι θα σου φερει και τα κλειδια κουνοντας την ουρα του.
Ο σκυλος ξερει και δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να αμφισβητησει το γεγονος οτι εχεις δικιο.Δεν προσπαθει να σου σπασει τα νευρα,εν ολιγεις γιατι πρεπει να εχει την τελευταια κουβεντα,εστω και αν αμολαει παπαριες..Ελεος!
Ο σκυλος γουσταρει να σου δειχνει οτι σε αγαπαει και σε δημοσιους χωρους,χωρις να νοιωθει οτι χανει καποια γαλονια αντριλας! Σε γλειφει ολοκληρη και σε διεκδηκει και ας του θυμωσεις..δεν μασαει καθολου!
Ο σκυλος θα χαρει τρελα οταν γυρισεις κουρουμπελο απο την βραδυνη σου εξοδο με τις κολλητες σου,χωρις να σε περασει απο τα 40 κυματα ερωτησεων,που τις περισσοτερες φορες δεν εχουνε κανενα νοημα και φυσικα καμια απαντηση..
Ο σκυλος σου δεν απαιτει να μαγειρευεις τον μουσακα οπως η μανα του,ουτε χρειαζεται να την γνωρισεις για να παρεις την σιωπηλη συγκαταθεση της,οταν πατε προς γαμου κοινωνια..αν ειναι ποτε δυνατον αυτο..
Οι σκυλοι ξερουνε πολυ καλα τι σημαινει πιστη και αφοσιωση,κατι που στο μαγικο λεξιλογιο των αντρων εχει σβηστει με blanko...
Δεν χρειαζετε να ακολουθησεις τον σκυλο σου κυνηγωντας μπεκατσες για να διατηρησεις την σχεση σου,σε αντιθεση με τον γκομενο σου που εχει ως χομπυ την ελευθερη πτωση με αλεξιπτωτο....
Οι σκυλοι καταλαβαινουνε ποτε κανανε μαλακια και αισθανονται ενοχες και πανω απο ολα δειχνουναι οτι εχουνε μετανιωσει.Δεν το παιζουνε Αλεκος λεγοντας ..ποιος ΕΓΩ τρελλη εισαι?
Τον σκυλο σου ανετα τον δενεις σε μια κολονα οταν γουσταρεις να μπουκαρεις στα Dona Karan και να κατσεις 221 ωρες,τιναζοντας την πιστωτικη του καρτα στον αλλο κοσμο ,μαζι και αυτον,με την βεβαιωτητα οτι θα τον βρεις εκει που τον αφησες και φυσικα χωρις να φοβασε οτι θα ακουσεις τα καλαντα σε αντιχριστη version!!!
Ο σκυλος σου θα σε υπερασπιστει ακομα και με την ζωη του,αν αισθανθει οτι απειλειτε εστω και μια τριχα της κεφαλης σου,σε αντιθεση με καποιος ψεφτομαγκες που σηκωνουνε χερι μονο πανω σου,γιατι μονο εκει τους παιρνει και πολυ απλα δεν τους σηκωνετε και τιποτα αλλο!
Εν κατακλειδη, ο σκυλος ξερει τι θα πει οχι και ΟΧΙ σημαινει οχι..τελεια και παυλα..ουτε ισως,ουτε μηπως,ουτε ναι αλλα το παιζεις δυσκολη,ουτε αυτο μου εδειξες μωρη ..τι το παιζεις τωρα?
Για ολα τα παραπανω και πολλα ακομα ..ΚΟΡΙΤΣΙΑ,τρεξτε να αποκτησετε εναν σκυλο εκτος και αν ηδη εχετε.Δεν θα το μετανοιωσετε.Ειτε κρυο,ειτε ζεστη αντεχει,αρκει να τον ταιζετε..μην τα θελουμε ολα δικα μας.Βεβαια υπαρχουν καποιες μικρες τεχνικες λεπτομερειες στο ολο σκηνικο..καταλαβαινετε, αλλα καλο το παραμυθη.Για σκεφτητε το λιγο..τρισδιαστατο κιολας,με εναν σκυλο πανταχου παρων και με τιτλο: Το αλλο μου μισο,ο αντρας μου ο τετραποδος Τζακ και παντα με happy end!
Τιποτα ομως δεν ειναι τελειο και η μαυρη αληθεια ειναι οτι δυστηχως δεν μπορουμε χωρις τους αντρες γιατι πολυ απλα ειμαστε μαζοχες,καταδικασμενες απο τα γενοφασκια μας.Ετσι το μονο που εχουμε να κανουμε και εγω και εσεις, ειναι να χουχουλιασουμε με τον τετραποδο αρσενικο μας η' να τον στειλουμε προς αναζητηση τρισχαριτωμενης σκυλιτσας.....Που ξερετε,μπορει να χουχουλιαζει και αυτη με εναν εξισου μαζοχα αντρα οπως εμεις και να απαρυθμει και αυτος τα προτερηματα της σκυλιτσας του!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ..ΛΕΤΕ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: