Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Η ΠΗΓΗ..Η ΜΕΤΩΠΙΚΗ..ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ!

Γιατι οι πιο ομορφες στιγμες σου,οι στιγμες που νοιωθεις οτι πετας και νομιζεις οτι θα σκασεις απο ευτυχια ειναι σαν το νερο που τρεχει και δεν μπορεις να το σταματησεις με τιποτα?Και διπλα στην πηγη να βρισκεσε και τα χερια σου να απλωσεις να το φυλακησεις,αυτο σου ξεγλυστρα και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ακουμπησεις τα χειλη σου ..για να δροσιστεις λιγο!
Και τι γινεται οταν διψασεις ξανα? Θα εισαι παλι κοντα στην ιδια πηγη και αν εισαι ,μετα απο ποσο καιρο μερες,μηνες,χρονια,θα νοιωσεις την αναγκη να ξεδιψασεις ?
Θα ακους τον κελαριστο ηχο του να σε καλει η θα εχει στερεψει?
Και αν ολα ειναι οπως τα αφησες,ποσο πολυ εχει αφυδατοθει το κορμι σου και η ψυχη σου,για να αγγιξεις ξανα εκεινη την μοναδικη στιγμη λυτρωσης νοιωθωντας την ανασα ζωης απο την δροσια του? Δεν το ξερεις και ισως να μην το μαθεις ποτε!
Ποια ειναι η πιο σημαντικη στιγμη για σενα,για μενα,για τον καθενα ξεχωριστα?
Γιατι θυμομαστε τα πιο ασχημα πραγματα,γιατι ανατρεχουμε συνεχεια και συνεχεια πισω σε καταστασεις που μας πονανε και μας εχουνε στοιχειωσει και οχι σε προσωπικα τρειλερ με πολυ happy end και απιστευτο γελιο?
Θεωρουμε τοσο πολυ δεδομενη την ευτυχια που κανουμε τοσο ευκολα delete στις στιγμες της? Eιμαστε τοσο πολυ αλλαζονες και σιγουροι οτι μας περιμενει ξανα στην γωνια ,με σαμπανια και πυροτεχνηματα?
Αν ναι,γιατι γυρο μας επικρατει τοση μιζερια και απαισιοδοξια, σε τετοιο βαθμο ,που και τρακαρισμα με μετωπικη να εχουμε μαζι της ,αμεσως αναβοσβηνει στο μυαλο μας το ρητο ..ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο?
Μα ξεκλειδωνεις απο το μπαουλο του μυαλου σου μονο την μαυριλα..γιατι εκει εχεις πονεσει και οταν πονας δεν εχεις πεθανει ακομα,αρα ζεις θα μου πειτε! Και εγω ,με την σειρα μου,θα απαντησω οτι απο εγωισμο και μονο πονας και αυτο γιατι εχασες κατι που θεωρουσες καποτε δικο σου [μεγα λαθος] η δεν ητανε ποτε δικο σου και το αποζητουσες απελπισμενα.
Μονο ο θανατος εχει κατοχυρωμενα το δικαιωμα να ζηταει τοκους απο την τραπεζα της ψυχης σου.Eκει δεν εχει διακανονισμους και το φαρμακο της ληθης ,ειναι μονο ο χρονος..Εκει κατεβαζεις το κεφαλι και δινεις στην ευτυχια και τις στιγμες της αδεια για επ αοριστο.
Ειναι μερικες φορες που με τρομαζει το γεγονος ποσο τεραστιο ειναι το μεγεθος μιας εντελως απεριτης στιγμης ευτυχιας,οπως επισης θυμωνω και τρελενομαι ,οταν συνειδητοποιω ποσο πολυτιμο χρονο και ενεργεια καταναλωσα ,αναμασωντας στιγμες που πιστευα οτι ητανε ουσιαστικες γιατι με πονεσανε [και ητανε ..τοτε] αλλα με κρατησανε εκτος κυκλοφοριας,πραγμα που σημαινει ..κανενα ατυχημα ,καμια μετωπικη!
Οι σκεψεις που κανεις καθημερινα,που κανεις ΤΩΡΑ.. η οι αναμνησεις που ερχονται σε αργη κινηση μπροστα σου,ειναι αυτο που θα ζησεις αυριο. Οταν κατεβαζεις την καταμαυρη πλερεζα και κλαις την μοιρα σου εκθειαζωντας την γκαντεμια και τον μαλακομαγνητη που μονο ΕΣΥ εχεις και κανεις αλλος,ειναι απολυτος λογικο και βεβαιο οτι με το Ε mocion + [θετικη ενεργεια ,για οσους δεν καταλαβανε] δεν εχεις καμια απολυτος σχεση,ισως μονο αν εχει μεινει μερες στο ψυγειο και εχει ξυνισει. Μαλλον εχουμε συνηθισει η μαλλον εχουμε ρυθμισει τον εγκεφαλο μας να λειτουργει κατα αυτο τον αυτοκαταστροφικο τροπο.
Φοβος τρελος,με το αλυσοπριονο στο χερι μας διακατεχει στην σκεψη και μονο μα ξαναβιωσουμε νοητα μια ευτυχισμενη στιγμη που ητανε δικια μας,ολοδικια μας και αυτο γιατι δεν κρατησε πολυ,γιατι η ζυγαρια παντα γερνει προς αυτοκαταστροφη μερια,γιατι ητανε απλα μια στιγμη!
Ποσες στιγμες πρεπει να μαζευτουνε παρεα ,ωστε ενα πρωι χωρις κανενα ενδοιασμο και με το χερι στην καρδια ,στην κλασσικη ερωτηση:ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ? να απαντησεις :ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ..απλα τελεια! Εκατο,χιλιες,ενα εκατομμυριο?
Αλλα και παλι ολα σχετικα ειναι σε αυτη την ζωη.Αναλογος τι γευση εχει η ευτυχια για τον καθενα.Εχει να κανει με αριθμους η εχει να κανει με χρωματα? Εχει να κανει με το ρετιρε η εχει να κανει με το υπογειο?
Δικια σας η απαντηση και τελικα δικο σας και το προβλημα και πανω απο ολα δικο σας και το εργο που παιζετε ανελληπως στους λαβυρινθους του μυαλου σας..
Η θα παρακαρεται αιωνιως στην οδο ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΤΟ ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ η θα πατησετε γκαζι και θα στριψετε γωνια ΕΛΠΙΔΑΣ+ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ για μια εκωφαντικη μετωπικη με την ..ΣΤΙΓΜΗ σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: