Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΓΗ!

Σημερα θα τα πουμε πιο επιστημονικα.
Πολλα απο τα παρακατω σοκαριστηκα αποσπασματα ειναι δανεικα.
Ο αγαπητος μας πλανητης, που ονομαζετε ΓΗ..σημερα φιλοξενει [ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ τονιζω ] περισσοτερους απο 6,7 δισεκατομμυρια ανεγκεφαλους ανθρωπους.Χρειαστηκανε περιπου 1 δισεκατομμυριο χρονια για να διαμορφωθουν οι συνθηκες για την εμφανιση των πρωτων ζωντανων κυτταρων.Ο αριθμος διαβαζεται πανευκολα..κατι σαν το ετησιο κρατικο προυπολογισμο μας [λεμε τωρα] ,που κανεις δεν δινει καμια προσοχη αλλα εμεις τον κουβαλαμε στο τελος!
Η ομοταξια των ζωων στον ανθρωπο [εδω γελαμε ..εμεις τι σκατα ειμαστε?]..τα θηλαστικα δηλαδη,περιλαμβανει 5.400 ειδη.Τα πτηνα φτανουν τα 10.000 [τα αλλα πουλια ..ο μητσαρας ,ο βαγγελαρας..εχουν δικια τους κατηγορια ,με τιτλο.. Πεταει ο γαιδαρος?].Τα εντομα αναφερονται σε 30 εκατομμυρια ειδη κ οσο αναφορα τα φυτα [περα απο τα 300 σπανια ειδη που διαθετει η Βουλη των Ελληνων] ,οι επιστημονες υπολογιζουν των αριμθο των ειδων σε 350.000.Ολη αυτη η ζωη κατανεμεται σε 150 εκατομμυρια km στεριας κ 361 εκατομμυρια km νερου.
Αριμθοι ασυλληπτοι κ αν προσθεσουμε την αξια των πορων που εξαγονται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ απο τη ξεχασμενη απο εμας ΓΗ φαινεται ατι η βιοσφαιρα εχει ανεξαντλητους πορους.Κ μιας και παντα ειχα αριστη σχεση με τους αριθμους..παρτε τα κ εσεις κ εγω ..ετσι μηπως και αφησουμε λιγο κατα μερος τα μαθηματικα των γαμοεπιτοκιων,του χαζοστοιχηματος,του ..3 γκολακια η παναθα σημερα, του 375 οι γοβες Μανολο κ του 3 το λαδι 3 το ξυδι!!
Λοιπον:
1) 1.000 ειναι τα ειδη που εχουν χαρακτηριστει εξαφανισμενα απο την εμφανιση του grande macho ανθρωπου[φυσικα!!] αν και πιστευουνε οτι ο αριμθος ειναι μεγαλυτερος.
2) Συμφωνα με την WWF/Adena, 50% ειναι το ποσοστο των δασων που χαθηκανε τα τελευταια 8.000 χρονια απο την εποχη που εμφανιστηκε η γεωργια κ επισης το 80% θα χαθει μεχρι το 2030.[Αυτο που δεν εγινε τα 8.000 χρονια θα το κανουμε εμεις σε 22!!].
3) 30% των παγκοσμιων εκπομπων αεριων του θερμοκηπιου,που συνδεονται με την κλιματικη αλλαγη,σχετιζονται με την αποψιλωση[απο της γαμοφωτιες λαικιστη] κ χρειαζονται το λιγοτερο 100 χρονια για να αποκτησει μια περιοχη τα αρχικα της χαρακτηριστικα [τι μας νοιαζει καλε..θα εχουμε πεθανει!!].
4) Συμφωνα με το εγκυρο περιοδικο Science [θα το βρειτε στα περιπτερα διπλα απο το Cosmopolitan κ το 4 τροχοι], τον Νοεμβριο του 2006 το ενα τριτο των αλιευτικων πεδιων εχει καταρρευσει δηλαδη οι ωκεανοι ως πηγη τροφης τα εχουνε παιξει...κατι που θετει σε κινδυνο ολο τον πλανητη.
5) 24 δισεκ.τονοι γονιμης γης εξαφανιζονται καθε χρονο εχοντας ως αποτελεσμα περισσοτερους απο 280.000 θανατων κ αυτο απο το 1991 μεχρι το 2000 [σιγα τα λαχανα εμεις αυτα τα χρονια στην ασφαλτο με τις κλασικες μαγκιες μας θα το σπασουμε το ρεκορ]6) 2 ειναι οι ορεινοι παγετωνες της Βενεζουελας που ακομα υπαρχουν.Πριν 30 χρονια ειχαμε 6 κ οι τελευταιοι θα εξαφανιστουνε τα επομενα 10 χρονια[αρκει να μην γινει η Αραχοβα λιμνη ..που θα μοστραρω την καινουργια μου σανιδα?Βρεγμενη σανιδα που θελουμε ολοι].
7) 45% ειναι η αυξηση στις τιμες των τροφιμων μεσα σε 9 μονο μηνες!! 8 εκατομ.ανθρωποι πεθαινουνε απο πεινα καθε χρονο δηλαδη 1 ανθρωπος καθε 4 δευτερολεπτα κ τα 5 εκατομ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ! 0,7 του ΑΕΠ πρεπει να προσφερει καθε πολητησμενη [λεμε τωρα] χωρα για την μειωση της πεινας στον κοσμο..αλλα μονο 5 ..ναι μονο 5 κρατη το κανουμε[κ φυσικα οχι εμεις ,ουτε η γαμοαμερικα].
8) 115 εκατομ.εκταρια ειναι η καλλιεργησιμη επιφανεια μεταλλαγμενων φυτων ,σαν να λεμε 3 φορες οπως η Ισπανια. [Οπως τα ποντικακια ετσι κ μεις ..πειραματοζωα κ τρεξε για χημειοθεραπειες κ εξοσοματηκες μετα..].
9) Συμφωνα με τον παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας 13 εκατομ. θανατοι το χρονο οφειλονται στην εκθεση σε περιβαλλοντικους κινδυνους.Το τρομερο ειναι οτι απο τις 102 γνωστες ασθενειες οι 85 συνδεονται με το περιβαλλον!! Αν σκεφτεις οτι κ το 85% των παιδικων ογκων εχει την ιδια αιτια ..ουτε τα βουνα δεν μπορουμε να παρουμε πια!
10) 20 εκατομ υπολογιστες μαζι με 100 εκατομ. κινητα τηλεφωνα μετατρεπονται σε σκουπιδια στην αμερικα καθε χρονο. Επισης 3,5 τονους σκουπιδιων παραγει ΚΑΘΕ ευρωπαιος πολιτης ΕΤΗΣΙΩΣ κ απο αυτο το συνολο τα 535 κιλα ειναι οικιακα σκουπιδια[ φυσικα ,εγω τρωω με 0% λιπαρα γιαουρτι,η μανα μου με 2%,ας παρουμε κ χλωρινι με αρωμα λεμονιου κ κερασιας κ ας αγορασουμε την ταδε προσφορα ..που δεν θα δοκιμασουμε σχεδον καθολου κ θα την πεταξουμε ..αλλα ας παει κ το παλιαμπελο κ κινητο..εκεινο το ροζουλι.. γιατι τον δυο προ μηνων κινητο που τα ακουμπισα για να το παρω δεν εχει ραδιοφ.!
Κουραστηκα να γραφω..εχει κ αλλα τι να λεμε ..εδω σε λιγο καιρο θα μας λενε τα καλαντα παιδακια με ξυρισμενο κεφαλι [χημειοθεραπεια],παιδακια με 3 χερια κ ενα ματι [ματαλλαγμενα] ,παιδακια που θα προεξεχει η κοιλια κ μετα αυτα [απο την πεινα]..'η τωρα που το σκεφτομε δεν θα υπαρχουνε καθολου παιδια!
Κ αν οντως καποιος μπορει να μας πει τα καλαντα σιγουρα θα ειναι με 75 βαμθους κελσιου[κ θα εχουμε χειμωνα ..στο ημερολογειο..] φορωντας την ειδικη στολη που εχουν στην αντιτρομοκρατικη, κατεβαινοντας 40 οροφους ΚΑΤΩ απο την ΓΗ που πλεον θα εχουμε το σπιτι μας μιας κ καποτε εκεινος ο φιλοξενος πλανητης θα τα παρει στην κρανα κ θα μας εξορισει κ ετσι για να ειμαστε κ μεσα στο πνευμα των γιορτων ..θα στολησουμε τον υπολογιστη μας με τα ωραιοτατα σκουπιδια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: